Camp Steinfjord

Om Senja 

Fantastiske Fjorder, fjell og hav! Eventyrøyene våre Senja og Dyrøy er instavennlige og fullspekkede med vakre landskap, flotte toppturer og råe fjell, fine kyststier og kulturhistorie! Opplevelser i verdensklasse og personlig vertskap!! Vandring, Stand Up Paddle, guidede båtturer, leie båt for å fiske, bodyrafting, kajakkpadling, god mat og drikke, nasjonal turistvei.

Camp Steinfjord 

Opplev havfiske i verdensklasse etter kveite, torsk og mange andre arter. Camp Steinfjord tilbyr deg og vennene dine komfortabel overnatting, høykvalitets fiskebåter og all service og utstyr du trenger for å fange drømmefangsten din!

For familier

Koselig Leilighet som befinner seg i hovedbygget, med separat inngang. Leiligheten er utstyrt med dusj og WC, 2 soverom med 2 enkeltseng i hvert rom. Leiligheten er ideell for en familie eller små grupper på 4 personer. Leiligheten er utstyrt med studiokjøkken, et sofabord, et kjøleskap, en liten fryseboks og mikrobølgeovn.

Prisen inkluderer

5 dager/4 netter i leiligheten, 1 middag for 4 personer, leie av båt i 3 dager. Mulighet for ekstraseng.
Eget fryseanlegg for fisk kan benyttes.

Pris 10950,-

For grupper:

Villaen er det perfekte valget for dem som søker litt mer privatliv. Det er 8 senger fordelt på fire soverom. To toaletter, ett i hver etasje, og det i underetasjen er utstyrt med dusj. I andre etasje er det kjøkken og stue, et soverom og terrasse med nydelig utsikt å nyte mens du drikker morgenkaffen.

Prisen inkluderer

5 dager/4 netter i Villa for 8 personer, 1 middag for 8 personer, leie av båt i 3 dager.
Eget fryseanlegg for fisk kan benyttes.

Pris 16850,-