golf i spania

SPANIA

Spill en eller to runder med golf i Salou i strålende spansk solskinn!

Blant våre baner kan vi skryte av noen av de beste Championship-banene du noensinne vil spille på. Natur med utsikt over Middelhavet og gjennomsnittlig 300 dager solskinn hvert år.

Her kan du spille Aigues Verdes, en hyggelig familiedrevet parkbane kun 15 minutter fra Salou med et Sawgrass- stil signaturhull på en øy.  Bon Mont er en mesterskapsbane designet av Terence Trent Jones Junior, beliggende ved foten av fjellene.  Costa Durada en privat bane beliggende i rullende skråninger med vakker natur, og La Graiera nok en kupert bane, ikke langt fra Barcelona, utfordrende for alle nivåer. Og, selvfølgelig, Lumine Hills og South banene, en del av Troon Golf gruppen, og alle i utmerket stand.

Dette er Championship baner med utmerket service! The Hills har også en 9 hulls bane.

COSTA DAURADA GOLF

Costa Daurada Golf tilbyr stor variasjon og utfordring til alle golfere. Banens feller inkluderer tørkede elveleier, innsjøer, bunkers, furu, oliventrær, selje og palmer samt det 13. hullet, et av de lengste golfhull i Spania, 637 yards fra hvitt. Designet baserer seg på mange doglegs og vanskelige tee slag fra forhøyede posisjoner som gir fantastisk utsikt over landskapet og Middelhavet. Costa Daurada Golfbane ligger blant furutrær og seljer i mykt bølgende åser og grønne enger med gode greener og en rekke vannhindre. Det har også den nest lengste Par 5 hull i Spania. Kombiner dette med det restaurerte vakre katalanske klubbhuset, så har du en perfekt golfdag! Golfbanen ligger bare 50 minutter sør for Barcelona og 25 minutter nord for Salou i El Catllar Tarragona ved A7 motorveien. (Se kartet nedenfor i siden)Costa Daurada golfbane er vel verdt et besøk!

For mer informasjon se her >>

LUMIN LAKES

“The Lakes”-banen på Lumine er vakkert integrert i terrenget for å skape en attraktiv bane , selvfølgelig med lange fairways til å utvikle ditt beste spill. Lumine’s The Lakes banen er uten tvil den mest teknisk utfordrende av Normans design rundt Middelhavet , som krever et visst nivå av presisjon og strategi.
Komplett med driving range, pro shop og en 5 stjerners restuarant gir Lumine & Troon golf utmerket service og fantastiske fasiliteter til alle sine golfere.

I sommermånedene vil golfere få gratis tilgang til den eksklusive Beach Club som for øvrig også er et supert sted for resten av familien til å tilbringe en flott dag! Vennligst be om priser.

For mer informasjon se her >>

LUMINE HILLS

Dette er den mest teknisk vanskeligste av de tre Lumine banene i Salou, med et design som gjør det til en ekte utfordring for enhver golfer . Lumine Golf Club er et paradis for golfspillere der alt er grønt!. 170 hektar viet til tre golfbaner med de 45 nyeste hull i Spania og to fantastiske klubbhus . Alle tre banene byr på en utfordring til golfspilleren . Hullene på The Lakes er integrert i naturen rundt våtmarkene , de 9 hullene på The Ruins går mellom arkeologiske ruiner og de 18 hullene på Hills har fantastisk utsikt over steinbrudd, furutrær og havet.

For mer informasjon se her >>

Interresert? Send oss en mail på post@abx.no